Professionell rivning
i Göteborg med omnejd

Våra tjänster inom rivning

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av rivningar av olika slag. Inga projekt är för stora eller för små för oss. Vi jobbar snabbt, effektivt och säkert och i enlighet med regelverken. Vi har eller hjälper till och ordna de nödvändiga tillstånden som behövs för att kunna utföra arbetet. Vi erbjuder olika former av lösningar kring rivningsprocessen, helt baserat på kundens behov.

Alla typer av rivningar som vi erbjuder kan utföras för både våra privata och offentliga kunder.

Lätta rivningar

Bland våra tjänster erbjuder vi lätta rivningar. Det innebär att vi arbetar med mindre maskiner och handverktyg för att få jobbet gjort. Exempel på lättrivning är kontorslokaler och lager för offentliga aktörer och rivning i hemmet för privatpersoner.

Interna rivningar

Vi utför även interna rivningar. Det kan vara att riva allt från mellanväggar hos privatkunder till kontorslandskap och industrilokaler hos våra offentliga kunder.

Rivning vid stambyte

Mankraft i väst kan också utföra rivningar inför och under stambyten. Ett stambyte innebär att rör och ledningar i kök och badrum byts ut. Detta sker oftast i äldre byggnader och en orsak kan vara vattenskador.

Specifika behov? Kontakta oss!

Ingen utmaning är för stor eller för liten för oss. Kontakta oss direkt här som kommer vi fram till en lösning.

    Förfrågan Rivning Göteborg

    Använd formuläret nedan för att skicka en icke bindande förfrågan kring ett rivningsprojekt i eller omkring Göteborg.

    Var noga och fyll i korrekt e-postadress, så hör vi av oss inom kort!