Professionell rivning
i Göteborg med omnejd

Om oss

Mankraft AB är specialister på rivning. Vi startade verksamheten 2006 med målet att kunna erbjuda kvalitativt och prisvärt arbete till våra kunder. Vi ville vara den lilla uppstickaren mot de etablerade företagen genom att kunna erbjuda helhetslösningar kring entreprenad.
Vi började vara verksamma i Göteborg och kan med stolthet säga att vi nu arbetar över hela Västra Götalandsregionen.

Vi hjälper våra kunder med alla delar av rivningsarbetet. Vi tar oss även an närliggande uppgifter såsom trädgårdsarbete, markskötsel och annat som behöver utföras i och omkring bostaden eller arbetsplatsen.

Vad vi erbjuder

Mankraft har lång erfarenhet av rivning, dränering, fasadtvätt, markarbete och trädgårdsskötsel. Dessa är några av tjänsterna som vi erbjuder och det är i överenskommelse med våra kunder som vi tillsammans avgör vad som behöver göras.

Vi kan hjälpa till med allt från mindre uppdrag som kan sträcka sig över en dag till stora uppdrag som pågår i längre perioder.

Allt vårt arbete utförs av kompetent och utbildad personal och vi har även de tillstånd som man behöver för att kunna arbeta säkert och enligt regelverken. Vi värnar om miljön och är därför måna om att arbeta på ett sådant sätt att effekten på miljön blir minimal.

Vi erbjuder också personaluthyrning. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att uppnå bästa tänkbara resultat och ett led i detta är just att erbjuda bemanning.

Till våra kunder räknar vi både privatpersoner och offentliga aktörer inom olika områden.

Vi erbjuder olika typer av lösningar och sköter hela eller delar av processen, helt beroende på vad våra kunder efterfrågar.

Vad vi tror på

Mankraft startades 2006 och vi jobbar med entreprenadarbete. Vår idé och även grundvärdering är att kunna möta kundens idéer och erbjuda så mycket som möjligt på ett kvalitativt och prisvärt sätt.

Våra kunder

Kunden är i fokus hos oss på Mankraft och vi sätter ett stort värde på kundnöjdhet. Det är viktigt för oss att våra kunder ska känna sig hörda och därför lägger vi stor vikt på att ha bra kommunikation. Vi värdesätter dialogen som är nödvändig för att alla parter ska bli nöjda och vi anser att det är tillsammans med kunden som det bästa arbetet utförs.

ROT/RUT avdrag

Som privatkund hos oss har du rätt att nyttja ROT/RUT avdraget. För oss är det även viktigt att erbjuda marknadskraftiga priser. Vi anser att detta är en av hörnstenarna till kundnöjdhet.

Vill ni ha hjälp kring ett rivningsprojekt? Tveka inte att kontakta oss!

    Förfrågan Rivning Göteborg

    Använd formuläret nedan för att skicka en icke bindande förfrågan kring ett rivningsprojekt i eller omkring Göteborg.

    Var noga och fyll i korrekt e-postadress, så hör vi av oss inom kort!